Laulunopettaja

TAMPERE

Tero

Olen Metropolian Pop/jazz-musiikin koulutusohjelmasta vuonna 2011 valmistunut laulunopettaja sekä Tampereen yliopistosta vokologiasta vuonna 2016 valmistunut maisteri. Tällä hetkellä opetustyöni lisäksi työstän Tampereen yliopistolla tohtoriopinnoissa lauluäänen toimintamekanismia käsittelevää väitöskirjaani. Nämä sivut ovat laulunopetussivuni ja tarjoan täällä materiaalia oppilailleni sekä kaikille laulamisesta kiinnostuneille henkilöille.

Musiikki

Keikkailen yhtyeeni Diskomies kanssa erilaisissa juhlatilaisuuksissa kuten häissä, yritysjuhlissa, pikkujouluissa ja syntymäpäivillä. Soitamme käytännössä kaikkea mitä voi Bilemusiikiksi nimittää. Genreinä on mm. nykypoppi, räppi, diskomusiikki ja hevi. 

Yhteystiedot

Tero Ikävalko

0503413107

laulutunnit@teroikavalko.fi

Opetus- / työhuoneeni sijaitsee Tampereen linja-autoaseman ja matkahuollon rakennuksessa Sound-Inn:n tiloissa. 

Laulunopetus

Laulutunnit rakennetaan aina oppilaan omien tavoitteiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Opetukseni soveltuu niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin oppilaille.

Laulutunnit ovat myös loistava lahja ystävälle tai puolisolle. Saat tilattua minulta PDF-muotoisen lahjakortin sähköpostitse. 

 

 1 x 50 min     52  euroa

3 x 50 min     143 euroa

(sis. alv. 24 %)

Vokologia

Vokologia on ihmisääntä ja sen harjoittamista tutkiva tieteenala. Valmistuin vokologian opinnoista maisteriksi keväällä 2016. Tällä hetkellä jatkan ihmisääneen tieteellisin menetelmin perehtymistä jatko-opintojeni ohella ja toimin Suomen Vokologit ry:n hallituksen jäsenenä. Opetusmenetelmäni nojaavat vahvasti tieteellisesti tuotettuun tietoon.