Kesän 2019 tarjous

NELJÄ KOLMEN HINNALLA

 

T A R J O U S    V O I M A S S A    K E S Ä – H E I N Ä K U U S S A

 

Kun otat kolmen laulutunnin paketin (143 €), saat ilmaiseksi neljännen laulutunnin. Ehtona on, että laulutunnit pidetään kesä-heinäkuun aikana. Jos oppilaasta johtuvista syistä kaikkia neljää tuntia ei saada sovittua kesä-heinäkuun ajalle, muuttuu tuntipaketti takaisin normaaliksi 3 laulutunnin paketiksi. Jos minun aikatauluistani johtuvista syistä tunteja ei saada sovittua kyseiselle ajalle, sitoudun pitämään neljännen tunnin tarjousajan päätyttyä.

Tätä kesän tehotreenipakettia on saatavilla ainoastaan rajoitettu määrä eli sen verran, mitä ehdin tunteja kesä-heinäkuun aikana pitämään. Jos haluat varmistaa, että saat itsellesi tämän tarjouspaketin, voit maksaa sen myös etukäteen ennen kesää. Muuten tuntipaketti maksetaan normaalin käytäntöni mukaisesti ensimmäisen tunnin jälkeen lähettämälläni laskulla. Paketin toinen tunti voidaan kuitenkin pitää vasta, kun maksu on suoritettu.

Tarjouspakettien määrää ei ole rajattu per henkilö, vaan voit ostaa itsellesi useammankin paketin. Jos siis haluat pitää laulutreenin kannalta tehokkaan kesän, voit käydä tunneillani vaikka kerran viikossa tai jopa useammin.